23:10

E på landet nu ,mysigt! ska upp tidigt för match oså , så ska nog sova nu . sov gött!

puss!


Mot Norrtäljjjjee

tjaatjoo håller på och packar lite för ska till landet snart! vanlig skoldag annars idag,hade ett svenska litteraturprov(?) har två matcher i helgen, alltid najjs de! plus massa plugg...vi har typ prov hela tiden känns de som haha.
 jaja ska ta o packa klart sen drar jag .

puss


NEXT UP

NEXT UP: Duschen!


2011-09-29 -- 17.34

tjaaa sitter just nu och chattar med lite gött folk på fb och dunkiish musik! ska på träning lite senare oxå! Najjs de!
men jaaa händer inte så mycket mer lite bilder kan jag ju bjuda på iaf. tagna nyss







Music


Good feeling


den här låten sitter fast i min hjärna!

ska ta och lägga mig och läsa boken nu ,måste läsa klart den nångång liksom!

puss!

staaan

tjaaa! hade prov idag och det känns som att de gick bra faktiskt! efter skolan drog jag sara adam och joel hem till adam och va där en stund sen åkte jag in till stan och mötte upp mamma och kollade lite i affärer. fick 4 tröjor med mig hem så de e ju alltid najjss! ;)
har en bok som ska va färdigläst till fredag och då ska vi ha prov på den, typ världens konstigaste bok, händer typ inge...

btw så får jag typ damp på min kamera för minnet är typ fullt och de går inte att ta bort bilder, eller asso när man laddar in på datan så kan man ju välja att radera alla bilder som finns på kameran . men de går inte så man måste typ sitta och radera bild för bild och det tar ju typ 100 år -.-

puss!

Dusch

pluggat ett bra tag nu ,känns som att jag typ kan allt, så får hoppas på att jag inte får typ blackout imorn eller nåt haha! ska ta en dusch nu och sen kolla idol!


puss!


Make me your radio and turn me up when you feel low

kom hem från plugget för ett tag sen. just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och kollar lite bloggar och sånt för sen ska man sitta och plugga hela kvällen till SO provet imorn!

Såhär såg jag ut idag:

Jeans: Gina tricot
Tröja: Gina tricot
Smycken: blandat


-


Glad you came

tjaa! har suttit och pluggat några timmar nu ..alltid lika kul...haha ! vanlig dag i skolan , fast hade ingen engelska så slutade direkt efter idrotten klockan 2 och då drog jag och sara hem till mig och plugga i TVÅ TIMMAR i sträck! nästan värt en applåd tycker jag ;) gick aldrig på träningen heller pga både plugg och för att jag sträckt mig ,men va på gymmet i typ 40 min och gjorde det som gick , bara för att träna lite iaf liksom! nu ska jag sätta mig o kolla på idol! pussss!


.

vet inte varför men dom senaste dagarna/veckorna så har jag kännt mig så grymt stressad hela tiden. vet inte vad det beror på , de e ju säkert alla läxor och så men de känns ändå som att det e nåt annat, men jag vet inte vad..känns iallafall sjukt jobbigt...

Rec•

tjaadär! i fredags direkt efter skolan så hade jag match sen följde wilma me mig till landet eftersom vi skulle ha en till match på söndagen och hennes föräldrar va på hennes landställe! vi kolla på massa skräck och komedier. usch en av skräckfilmerna som hette 'rec' typ dog jag av... jag e skitlättskrämd hehe! sen idag hade vi ju match dåra och den gick inge bra plus att jag sträckte mig som fan så har skitont ! syrran va nyss här på middag men gick precis såatteeh ska kanske ta o öva lite på engelskan som är till imorn!



puss!


Girls know how to handle balls

jarrrrooo viiinst med 2-0,grymt skönt! har match imorn oxå som är nästan direkt efter skolan så måste åka direkt från plugget till matchen. nu ska jag gå och dejta kudden för e dötrött!

puss!


swagggerr

heeejjj ska snart dra iväg på match så har lite brååådis! min lärare har flyttat vårt SO prov som skulle vara imorn till nästa onsdag istället så skööönt! (Y)
hare gött puss haayy!

17.01

tjooo ska snart dra iväg och dömma sista fotbollsmatchen för sesongen! är hemma igen runt 8 eller nåt slänger in ett inlägg nångång under kvällen, puss!

ZZzzzZZzz

tjaa blögggen! haha, e såå sjuukt jävla trööttt har suttit och pluggat heela kvällen fyfan redan skoltrött och vi har gått typ 4 veckor...känns ju bra! (Y) idag hade vi iaf orienteringsdag i skolan efter det slutade vi klockan typ 12 då drog jag och några till hem till mig och kollade på scream4 (Y) hade inte sett den än så de va skojj ! aa sen efter det så har jag ju pluggat dåra så lär väl däcka när som helst...
pusshejj!

i never thought that it be easy♥


spaniiish

va nere typ en timme på gymmet förut ,awsome! nu sitter jag och pressar spanskaläxan som är till imorn...jag kom verkligen efter grymt mycket i spanskan förra året pga en dålig lärare så de var ju synd , men jag försööker komma ikapp!



puss!


Someone like you


homework!

heejjj alla männ i skor hehe! vanlig skoldag idag förutom att vi hade håltimme första lektion och sen hemkunskap ,idrott och engelska så de va en rätt chill dag ändå! ;) efter plugget så våldgästade jag och sara Victoria ,buuusiga brudar hihi! nu är jag här och är så jävla stressad över allt plugg man har att göra...:/ vet ärligt talat inte hur jag ska hinna med allt...
egentligen skulle jag gått på min fotbollsträning nu men det blev inget med det för att mamma sa att plugget kom först såaatteh jaaa skittråk ville verkligen träna juu! men får väl dra ner på gymmet en snabbis sen ist när jag pluggat klart!


detta hade jag på mig idag , man ser inte så mycket kanske men hade iaf ett par svarta jeans och en lila stickad tröja och tubhalsduk! :)

puss! 


Länkbyte!

tänkte tipsa om min snygga vän Amandas blogg! världens finaste och snällaste tjej så checka hennes blogg vettja! :D
http://amandaworne.blogg.se/http://amandaworne.blogg.se/http://amandaworne.blogg.se/http://amandaworne.blogg.se/http://amandaworne.blogg.sehttp://amandaworne.blogg.se/http://amandaworne.blogg.se/
/


jaaarrrooo!

tjeeeennaa! kom hem från matchen för ett litet tag sen. vi vann med 6-2 gryyyymt!!! sitter och pluggar in lite engelska glosor just nu, kan typ dom nu så de är gött! jaa finns inte så mycke mer o säga tror jag ..skola imorn igen alltiiiid lika kul haha ,nej usch! men bara att kämpa på!

Felicia om .:
Snygg blogg! Känner inte dig, men den verkar kul. Kan inte du lägga upp nån bild på din syrra. Vill se om ni är lika.

svar: min syrra är 6 år äldre än mig och själv tycker jag inte att vi är specielt lika men nån likhet finns de väl, nån som ser nån likhet hah? :)



säääär

tjaaa igår hade jag ju loppis med mitt lag och vi fick ihop typ 6500kr elr nåt se de va ju braa ! ;) sen på kvällen så kom sara över till mig så vi hyrde en film o kollade på den oså! asnajjs! idag så skulle jag ha samling klockan 9 med mitt lag för att spela match, ställde väckarklockan på halv åtta, men jag somnade om till tio i 9 så jag fick fixa mig på typ 10 min och sen dra till matchen där vi hade världeeeens sääämsta dommare som dessutom jobbar i min skola...lol.. men matchen slutade 1-1. sen om några timmar har jag en till match haha så ska nog sätta mig och plugga och kanske äta nåt för hann aldrig de imorse haha ;)

puss!


jag och wilmis igår efter loppisen <3

friiiiday

äntligen freeedaaag! var först i skolan idag slutade runt tre sen drog jag hem och bytte om sen hade jag match ute i Tumba(?)i första halvlek hade vi riktigt dåligt flyt så vi låg under med 4-0 i halvtid, men sen när de e typ 12 min kvar av matchen så gör vi tre snabba mål, och e sååå nära att göra 4-4 men de slutade ändå 4-3 så de va ju synd menmen! ;) imorn så ska laget ha loppis vid medis för o samla in pengar oså oxå. är så sjuuukt trött kommer typ somna snart haha så funderar på att typ lägga mig och lyssna på musik bara elr nåt !

puss!




saknar

fyfan va jag saknar den här veckan och dom underbara brudarna!

wordfeud

hade skolfoto idag somsagt haha asso gud jag mååste bli braa fick sitta ner för första gången på 9 år haha .
på lördag så ska mitt lag ha loppis på medis så springer runt o letar grejjer som man kan sälja där haha, ska även typ baka lite till de imorn också .


gaaaammal bild från skolan! (y)


historia

tjaaa! de blev inte så mycket plugg som jag hade hoppats på förut hehe, men jag måste läsa igenom texten så tror att jag tar och lägger mig i sängen och läser de. vet ju hur de kommer sluta ..kommer typ läsa en sida och sen somna av tråkighet me boken i fejjset haha menmen ska försöka plugga in de iaf. man ska typ svara på frågor oxå men jag har ingen jävla fungerande penna här hemma såå de får man göra imorn istället haha .
skolfoto imorgon oxå btw..omg blir alltid så himla muppad på alla skolfoton så de här måste bli bra!
 aja godnatt puss!


-

♥ jag är kort, 160 typ haha

♥ jag har spelat fotboll sen jag var 5-6 år

♥ jag är typ beroende av att träna

♥ jag är mörkrädd

♥ jag har bara slingat mitt hår en gång har aldrig färgat eller nåt ! :)

resten av ditt liv

tjjaaaa! skola som vanligt idag. när vi slutat så gick jag sara adam och filip runt och snackade en stund bara sen så följde jag o sara hem till adam o va där ett tag sen så drog jag hem. har massor med plugg sååaatteh de är väl bara att börja !


dageeeens !


detta slängde jag på mig idag!

fade into darkness


miss it

shoooo! idag va de som alltid en vanlig dag i skolan, vanliga sega lektioner osv.. alltid lika kul ;) efter skolan drog jag och sara hem till mig och pluggade lite sen drog vi ner till gymmet me victoria, riktigt awsome!



saknar mitt långa hår...



Minnen...


helt sjukt vad den här låten får fram massa minnen...gud. minns tiden då, då allt var riktigt jobbigt

Gooodmorgon!


tröja- H&M
jeans-JC
smycken- ingen aning


.

Tio frågor om dig själv
namn ? - Elise
när fyller du år ? - 26 februari
några piercingar ? - två st i örat
vad har du på dig just nu ? - tjocktröja och mjukisshorts
vilken årstid är bäst ? - soooommmar herregud!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? - att få sova ut tills jag vaknar av mig själv!
vad tycker du mest om hos dig själv ? - vet inte olika från dag till dag.
vad är du bra på ? - garva sönder hahah de e typ mina dagar består av haha hur kul e livet om man aldrig skrattar liksom... ;)
vem älskar du mest på denna jorden ? - familj o vänner
sover du hellre själv än tillsammans med någon?- med någon


- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - jupp :/
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - tror de
hur många har du varit kär i ? - om jag ska va helt ärlig så har jag bara varit riktigt kär i en person.
Är du kär just nu ? - nope
kysst någon av andra könen? - ojah

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig ? - sara i think, vi har känt varandra så länge så! ;)
vem är den roligaste av dina vänner ? -finns många sköna prickar!
vem är snyggast av dina vänner ? -alla e fina på olika sätt
vem av dina vänner är mest "evil" ? -  hahah ingen aning!

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast ? - hm syster i think!
har du bra kontakt med båda dina föräldrar ? - jaa
vem är farligast i din familj ? - jag haha
vem ser roligast ut i din familj ? - ...
vem är coolast ? - jag ofc!
har ni något husdjur ? - nej
vem står för underhållningen ? - jag och syrran och brorsan kan va skön ibland hah
vem sover du oftast med ? - självv
roligaste kvällen med familjen ? vet inte många roliga!

10 frågor om idag
vad har du gjort ? - skolan o tränat me bästavän (Y)
vad ska du göra nu ? - snart sova tror jaa
dåligt idag ? - njaee
vad har du ätit idag ? - lunch o middag
har du duschat idag? - såklart!
är du trött nu? - nee
vad händer i morgon? - skola, träna
går du i skolan? - jaa ..
har du varit i skolan idag? - jaa

- ANNAT
hur mår du just nu ? - helt okejj
är du hungrig nu? - nejj
vad är klockan just nu? - 22:33

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - mamma
Vem ringde du senast? - Sara
Vem sms:a till dig senast? - wilma
Vem sms:a du till senast? - wilma

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - typ 1 min sen haha
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - samma som innan hah


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - jaro
Vilket är ditt favoritband/artist? - finns många!
Vad gillar du för musik? - blandat

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - yes
Använder du wax? - Nej 
Använder du ögonskugga? - nej
Använder du kajal? - ne
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - ja
Använder du mousse? - ibland
Använder du deodorant? - jaaa
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - klart!
Använder du läppglans/läppstift? - ibland
Använder du fondation? - ja
Använder du rouge? - nee
Uppsatt hår eller hängande? - utsläppt oftast
plattar/lockar du håret varje dag? - typ har väldigt platt hår men när det behövs så !
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - hahah nejj



Gymmmm

chaaaa! har inte hunnit bloggat sen igår kväll. vanlig skoldag idag i skolan , orientering på idrotten, de e jag ju såååå bra på också...hehe;) men efter skolan så drog jag och sara hem till mig och var lite duktiga och pluggade!(Y) sen skulle va jag på gymmet för att få hjälp av en gyminstruktör som visade vilka övningar och maskiner jag skulle göra! sen vid 7 tiden drog jag ner och gymmade med sara, sååå jävla härligt asso blev riktigt slut oxå! gött.
kom hem kollade på idol och svenska hollywoodfruar! puss!


.

fyfan va allt känns fuckat. godnatt ´!


Moves like jagger

heemmma i stan nu igen! är heeelt slut efter tre matcher den här helgen typ fått stämplingar överallt känns det som haha! min farmor har precis fyllt år så hon och farfar  och min syrra är här på middag så ska gå ner och vara lite social! puss!


Landet!

tjaaaa! kom nyss hem från skolan, och håller nu på och packar min väska för ska snart åka till landet! kommer ha flera matcher i helgen också så de blir asnajjs! har inte så mycke mer o säga just nuuu såååå ....hejdå puss!

höst eller...?

märks verkligen att det börjar bli höst nu, det typ spöregnar ute oxå...härligt ska liksom ha träning snart haha.
idag efter skolan så var jag iaf inne i stan me Sara och kollade lite, najjs de!
det här blir nog mitt sista inlägg innan träningen i think! puss!


Mot plugget!


När man var var liten...

var allt så enkelt, man behövde inte tänka på nåt egentligen.

  det värsta man kunde höra var: "du får inte komma på mitt kalas!" men det var ju aldrig sant för dagen efter så var man ju bästa kompisar igen haha.



Grått och svart



sköna kläder blev de  idag!
tjocktröja- BIK BOK
Jeans- JC


dömma match dåra!

hemma nu efter skolan , skulle slutat 16.20 men fick sluta lite innan (Y) om ca en timme så drar jag iväg och dömmer en knatttefotbollsmatch! tjänar ju pengar på de så de e ju alltid awsome!

Anonym om Goodmorgon!:
vad har du för c-spåk?

svar: italienska !




Goodmorgon!

godmorgon! börjar klockan 8:20 idag och slutar typ vid 16:20...kuuul. efter skolan sen så ska jag dra iväg och dömma en fotbollsmatch, typ 8a åringar haha skitkul!  nu ska jag nog gå ner och käka lite frukost och fixa mig och sånt!

säger väl godnatt

säger väl godnatt nu för har inget mer o skriva idag och sen så ska jag nog ändå gå o tvätta bort smink och allt de där innan jag lägger mig! sååå godnatt!

kul...

heejjj! kollade på idol och sen han jag typ se 10 min av House, sen nu så dör tven helt plötsligt.. asso bara stängs av... säääär....då fick man ju gå och sätta sig vid datan istället! ;) ser att jag fått lite läsare nu oxå hiss till de asso!
 
lite bilder som e både gamla och nya , lite blandat från sommarn osv .















Electro pop

nu ska jag ta o sätta mig och kolla på idol! finns ju alltid nån rolig människa i varje program, som den här sköna pricken i förra :



hahhhaahah döööör , fastnat i låten iaf!


NYTT!

fixade nyss en ny header, tyckte inte om den jag hade innan såå det blev denna istället! :)


Gästbloggare!

Hej hallå allihoppa! Sara här, och dom som läser det här vet väl säkert vem jag är eftersom vi har många gemensamma vänner men för dom som inte vet är jag Sara och går i samma klass som Elise, det har vi gjort sen 1an :) Så mig kommer ni nog få höra mer om, om man säger så haha!

Jag tänkte berätta om VÅR dag, eftersom vi varit med varandra hela dagen. Vi var i skolan såklart och ja där hände det väl inte så mycket precis...? Men på vår långa lunchrast drog vi ut och tog massa bilder som vi tänkte bjuda på! Efter plugget drog vi till Ringen och kollade lite, båda fick med sig två nagelack hem hahaha lol.
Nu har vi ''pluggat'' lite...hehe nej men vi var faktiskt duktiga, nu ska jag sluta babbla och bjuda på lite bilder, Enjoy :)















Next: thaa school

Goodmorgon har klätt på mig sminkat mig och allt sånt man gör innan man drar iväg till skolan, jag börjar 9.10 idag! vår senaste sovmorgon haha. pissetråkigt väder ute menmen de e ju typ höst nu satteh får börja vänja sig.

funderar på om jag ska ha kvar bloggen eller inte...ska höra me några vänner va dom tycker så får vi se..

pusss♥


Godnatt!

Är faktiskt rättså trött så ska nog lägga mig och försöka sova nu, hare bra puss!♥


En kväll jag aldrig glömmer!

förra veckan så va jag och sara på grönan och såg oskar linnros live! sååå jävla najjs kväll asso! vi satt och köa i 4 TIMMAR(!) meeen de vare lugnt värt för vi stod längst fram under hela konserten sååå! ;)
grym kväll med bästavännen. kan de bli bättre?




jaa vi satt ju då på marken i 4 timmar...


filmade lite haha .

miss u in school btw sara! har ingen och få såna där riktiga jävla skrattanfall me när du inte är där! bli frisk nu vännen! :*


pusss♥

RUBRIK

skaffade en blogg nu för att de kan va kul o lägga upp bilder o skriva av sig ibland och lite så. kolla bak i arkivet och kolla vad man har gjort liksom. kommer kanske länka bloggen till mina vänner oså så alla vet nog redan vem jag e liksom så behöver nog inte dra värsta långa presentationen liksom ;)



puss ♥


RSS 2.0